maanantai 2. marraskuuta 2009

Ilmoitusluontoista asiaa

Jos jollekulle aktiivisista lukijoistani (en ole vieläkään täysin vakuuttunut että sellaisia on) on viimeisen kuukauden aikana tullut ikävä blogin pidempiä analyyseja ja arvioita, niin minun täytynee tunnustaa, että olen laajentanut toimintakenttääni pariin nettilehteen. Noise.fi:stä löytyy jo muutama levyarvio ja esimerkiksi juttu viime viikonlopun Tampere Jazz Happeningista. Kohtapuoliin alan väsäillä arvioita myös desibeli.nettiin. Sitä odotellessa voi vaikka käydä lukemassa artikkelini Tower of Powerin klassisesta Urban Renewal -levystä.

Turha silti pelätä, että In Search of the Groove jäisi hunningolle. Youtubesta eivät videot lopu, ja kyllä niihin pidempiinkin juttuihin aina silloin tällöin tulee ideoita. Vielä pari viikkoa myös kandintutkielma haukkaa suuren osan keskittymiskyvystäni, mutta kuun loppupuolella on taas enemmän aikaa seikkailla musiikin maailmassa.

Ja tätä marraskuun alkua voisi juhlistaa vaikka Tampere Jazz Happeningissa vakuuttaneen Dave Douglasin biisillä. Kova äijä, kova sävellys!


1 kommentti:

  1. Älä nyt, kyllä mä ainakin käyn täällä aina vähän väliin katsoos, mitä oot kirjoitellut! :D

    VastaaPoista